Ventilatiesystemen

Ventilatiesystemen voorzien je woning of bedrijf van een goede en gezonde luchttoevoer. Tegenwoordig is een goed ventilatiesysteem zelfs verplicht in nieuwbouwwoningen. VMH helpt je graag met een oplossing op maat van jouw woning of zaak.

Intresse?

Vul ons contactformulier in en we helpen je verder met info.

Ventilatiesystemen

Wij installeren ventilatiesystemen bij jou thuis. Je kan bij ons terecht voor je renovatieproject of nieuwbouw. Wie een nieuwbouw plaatst is zelfs verplicht een ventilatiesysteem te installeren. Een goede ventilatie is namelijk cruciaal voor een optimale luchtcirculatie in huis. Net daarom werken we met oplossingen op maat. Onze specialisten bekijken op basis van jouw woning welke ventilatiesystemen het best passen. Zo verzekeren wij jou dat jouw finale keuze perfect bij jouw woning past. Naast particulieren kunnen ook bedrijven bij ons terecht. Van Meerhaeghe installeert namelijk ook ventilatiesystemen voor zowel kleine als grote kantoren.

Herstel en onderhoud ventilatiesystemen

Ervaar je problemen met ventilatie in huis? Of heb je last van een storing in jouw systeem? Dankzij onze snelle service kan je altijd direct bij ons terecht. Onze telefonische dienst staat paraat om je zo snel mogelijk te helpen. Daarnaast kan je op ons ook rekenen voor het onderhoud van jouw ventilatiesysteem.